Kilder til oplysninger om programmet

Kaspersky VPN-side på Kasperskys websted

siden Kaspersky VPN på Kasperskys websted kan du finde generelle oplysninger om programmet og dets funktioner.

Kaspersky VPN-side i vidensbasen

Vidensbasen er et afsnit på webstedet for Kasperskys kundeservice.

Kaspersky VPN-siden i vidensbasen kan du læse artikler med nyttige oplysninger, anbefalinger og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger programmet.

Artikler i vidensbasen kan indeholde svar på spørgsmål, der ikke kun relateres til Kaspersky VPN, men også til andre Kaspersky-programmer. Artikler i Vidensbasen kan også indeholde nyheder fra Kasperskys kundeservice.

Gå til vidensbasen via rullemenuen Hjælp

Diskutér Kaspersky-programmer på Kaspersky Support Forum

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et omgående svar, kan du diskutere det med Kaspersky eksperter og andre brugere i vores Forum.

På dette Forum kan du se diskuterede emner, skrive kommentarer og oprette nye diskussionsemner.

Gå til forummet fra rullemenuen Hjælp

Bemærk: Der skal bruges en internetforbindelse for at få adgang til ressourcer fra websteder.

Hvis du ikke kan finde en løsning til dit problem, skal du kontakte Kasperskys kundeservice.